top of page
lis tulstrup petersen - varme.jpg

Jeg hedder Lis, bor i Hjedsbæk sammen med Morten, i et (lidt for stort) hus, med en dejlig have og en fantastisk udsigt.

Vores børn er blevet voksne og er flyttet hjemmefra – derfor det lidt for store hus 😊

 

 

Jeg har altid været vild med farver og kreativ, men egentlig ikke tænkt, at jeg skulle noget med at male. Jeg tog en pædagoguddannelse og har arbejdet med børn i mange år. Jeg har også taget en ekstra uddannelse som kraniosakralterapeut, det har jeg også arbejdet med i mange år.

Men det kom snigende, det med malerierne – og på et tidspunkt blev det bare nødvendigt, at jeg tog det alvorligt. Så jeg tog på iværksætteruddannelse og gjorde mig klar.

 Og den beslutning er jeg glad for jeg tog.

Jeg har fået så mange fantastiske oplevelser med mine malerier. For jeg har fået venskaber gennem kunstverdenen, har været i udlandet med malerierne og nyder bare mine maleridage 🤗

 

 

Jeg er ret vild med blomster, det har du sikkert luret.

Det tror jeg faktisk altid jeg har været. Jeg kan i hvert fald huske mange blomster fra min barndom. Så er der jo også det med, at jeg tror jeg er født til det 😄 min oldemor har opkaldt sine tre døtre efter blomster.

Iris, Viola og Rosa (min mormor) så se bare, - det må ligge i generne.

Der er også dryppet viden om blomster fra min mor, hun har altid været vild med blomster – og fortalt om dem.

Så derfor giver det bare så god mening, at jeg maler blomster. Det er en måde at fortælle historier på. De malerier jeg maler er sådan ”et univers” som man kan gå på opdagelse i.

Lav altid en aftale, på nr. 21739856, inden du kører hjemmefra for at besøge mit atelier :)

Nogle gange er jeg ude med en udstilling eller på besøg et sted, - og det ville være så ærgerligt om du kørte forgæves :)
bottom of page