Lav altid en aftale, på nr. 21739856, inden du kører hjemmefra for at besøge mit atelier :)


Nogle gange er jeg ude med en udstilling eller på besøg et sted, - og det ville være så ærgerligt om du kørte forgæves :)

Jeg maler en verden af blomster, med naturen som den absolut største kilde til inspiration.   

Motiver er der masser af derude - og jeg elsker de øjeblikke, hvor jeg falder i staver over en detalje i naturen. Her finder jeg ro i at iagttage, men også inspiration til at opdage nye ting til at bygge videre på, når jeg omsætter det til motiver på lærredet.

Det handler nemlig ikke alene om at se et motiv, men også at opdage hvor meget mere, der er i det. De følelser der vækkes, når man ser på dem. Det kan trækkes med over på lærredet.

"Der eksperimenteres med synsvinklen, som om man ligger i det høje græs og ser verden gennem græsserne og de smukke vilde blomster.

 

Motiverne udtrykker lys og glæde, som når lyset rammer på en smuk forårsdag. Lis frembringer blomstens energiske essens og spirende liv. Vi løftes, som beskuere ind i en intens stemning og følelse ved, at fordybe os i blomsternes magiske verden. En følelse af, at tiden står stille og en tanke og en oplevelse af bare at være til. I Lis Tulstrup Petersens malerier finder vi tilbage til naturen i et drømmende univers med ro og plads til refleksion."

 

©Af Kirsten-Marie Hedeland, Kunstanmelder ved Kunstavisen og TV programvært på ”Kunst for Tiden” på Kultur-Kanalen, juli 2020.

Udvalgte udstillinger: 

2021 THE ART FAIR, København

2021 Et skarpt trekløver, Svenstrup, Aalborg

2020 Galleri Skagen

2019 Børglum Kloster, Ny Åben Kunst

2018 Gallery Mail Art Exhibition, Folkstone, UK

2017 International kunstudstilling "Galleria De' Marchi" Bologna, Italien

2017 Ateneo de Madrid, Sala Prado, Madrid, Spanien

2017 Proyecto Espres-Arte Mail Art "La Felicidad", Alicante, Spanien

2014 International kunstudstilling "Galleria De' Marchi" Bologna, Italien

2013 International kunstudstilling "Galleria De' Marchi" Bologna, Italien

 

Jeg har gennem tiden udstillet i flere kunstforeninger, her er et lille udpluk:

Agri Nord, Aalborg og Hobro, Teknologisk Vest, Aarhus, Pressalit, Ry, Novasol,  Aarhus, ISS, Aarhus,  Aalborg Portland, Tulip, Randers,  Cosan Crisplant, Aarhus

Medlem af gruppen: Gruppo Internationalos Artisti​ (GIA)