Aij, den bliver jeg nødt til at dele med dig....

July 2, 2016

 For sikke en fantastisk anmeldelse jeg har fået:

 

"Stairway to heaven.

Jeg besøgte en dejlig alsidig udstilling, hvor flere kunstnere udstillede.

Der var mange smukke ting bla. Lis’s billeder.

 

Jeg blev især betaget at et bestemt billede og efter et par dage, hvor billedet blev ved med at dukke op i mine tanker, valgte jeg at kontakte Lis og købe billedet.

Jeg besøgte Lis en uges tid senere, hvor hun fortalte, at få dage efter jeg havde ”sat” mig på billedet, var der en anden, som også ønskede at købe det.

 

Heldige mig, at jeg reagerede hurtigt nok – ellers tror jeg, at jeg stadig ville gå og ærgre mig, for billedet var gået ”under huden på mig”.

Da jeg besøgte Lis i hendes skønne og varme hjem, gav hun sig godt tid til at fortælle om sit malearbejde, om inspiration, om glæden og egenterapien ved at male. En dejlig oplevelse som giver det, at have et af Lis’s billeder på min væg en ekstra dimension.

 

Det skønne billede, som Lis har kaldt ”Stairway to heaven”, hænger nu over min sofa og er mig til daglig glæde. Jeg oplever bla. eventyr, nysgerrighed, uberørt natur og glæde, når mit blik hviler i det. En ret god afspejling af nogle af mine livskvaliteter.

 

Billedet er ikke påtrængende, men har så meget dybde. Typisk når jeg har gæster, bliver billedet ikke bemærket med det samme, men efter en tid får folk øje på det og så bliver de pludselig meget optaget at det og bliver ved med at kigge på det og vende tilbage til det og roser det ret meget.

 

Billedet hænger det helt rigtige sted – nemlig hos mig – hvor det trives og bliver holdt af."

 

De bedste hilsner fra en meget tilfreds kunde

Aase

 

 

Please reload

Featured Posts

"Sig bare at jeg måtte købe et sommerhus for at få plads til flere af dine malerier"

November 15, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

September 4, 2017

August 11, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Lis Tulstrup Petersen / Hjedsbækvej 236 / 9541 Suldrup / Tlf: +45 21739856 / Email: Lis@artbylis.dk / CVR 27271952

Her kan du melde dig til mit nyhedsbrev: